Presentatie PMN

 

Werk met de Stichting ProjectManagement Nederland (PMN)

PMN, uw partner in projecten! 

In 2004 is de stichting Project Management Nederland opgericht. De stichting Project Management Nederland (afgekort PMN) is een samenwerking van gemotiveerde en ervaren projectmanagers. Zij bestaat uit projectleiders die de kwaliteit van projectmanagement willen verbeteren en hun betrokkenheid met de maatschappij in de praktijk willen tonen.

De doelstellingen van PMN zijn:

Het unieke concept van PMN.

Onze projectmanagers zijn zeer gemotiveerd en betrokken. Naast het leveren van topprestaties in succesvolle projecten, steken zij tijd in hun persoonlijke effectiviteit en kwaliteit. Als zelfstandig ondernemer zijn zij gewend om de belangen van de klant voorop te stellen. Daarnaast hebben zij zich als associate van PMN contractueel gecommitteerd om een deel van hun tijd vrijwillig te besteden bij instellingen met een ideŽel doel. De klant kan dat doel aanwijzen.

Elke associate werkt 10% van de tijd, die hij via PMN commercieel bij een klant op een project heeft gewerkt, voor een ideŽle instelling. Dat kost die instelling niets. Dat kan zowel vrijwilligerswerk zijn als vakgericht werk (projectmanager, controller, auditeur, interim of risico manager).

Kwaliteit voor u, maar ook voor het goede doel.

Wij leveren kwaliteit. Dat staat centraal bij alles wat we doen. De projectmanagers werken met de door onszelf ontwikkelde methode Prin6, in combinatie met de andere gangbare methodieken. Hiermee verbeteren we voortdurend de bestuurbaarheid van projecten en de mate waarin zij het gewenste resultaat opleveren. Naast methodieken past PMN collegiale intervisie, coaching en project reviewing toe. Door het concept van PMN is deze kwaliteit van projectmanagement ook bereikbaar voor organisaties met ideŽle doelen. Mede dankzij de betrokkenheid en het bewezen vakmanschap van de associates. Kortom iedereen wint met PMN.

 

Door te kiezen voor PMN realiseert de klant dus zijn projecten met de beste projectmanagers en steunt hij tevens goede doelen. Dit laatste zonder dat zijn bedrijfskosten toenemen. Van iedere euro die hij aan externe inhuur via PMN besteedt, komt later 10% terug in de vorm van werk voor een ideŽle instelling. Indien de klant dat wil, kiest hij zelf een goed doel. Een prima manier om invulling te geven aan ideŽle bedrijfsdoelstellingen of maatschappelijk ondernemen.

Of een associate van PMN nu voor de klant werkt of voor een ideŽle instelling, hij of zij vervult de taken met plezier, kwaliteit en betrokkenheid.

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.stichting-pmn.nl